lessphp error: .border is undefined: /var/www/vhosts/publicacionsieb.cat/httpdocs/templates/amazon/less/style.less on line 22 BookLibrary Manager | Jornades d'estudis | Les illes orientals
Les illes orientals d'Al-Andalus i les seves relacions amb Sharq Al-Aldalus, Magrib i Europa cristiana (s. VIII-XIII) (V Jornades d'Estudis Històrics Locals (Palma, 28-30 novembre 1985))
  E-mail
Títol:      Les illes orientals d'Al-Andalus i les seves relacions amb Sharq Al-Aldalus, Magrib i Europa cristiana (s. VIII-XIII) (V Jornades d'Estudis Històrics Locals (Palma, 28-30 novembre 1985))
Categories:      Jornades d'estudis
ID del llibre:      940
Autors:      Rosselló-Bordoy, Guillem (ed.)
ISBN-10(13):      84-505-5369-5
Editorial:      Institut d'Estudis Baleàrics
Fecha de publicació2:      1978
Number of pages:      0
Owner Name:      IEB Publicacions
Owner Email:      info@iebalearics.org
Llengua:      Non especificado
Preu:      0.00
Valoració:      0 
Imatge:      cover
Descarregar:      Descarregar el document1.pdf
Descripció:     

A l'inici de la 5a convocatòria de les Jornades d'Estudis d'Història Local voldria exposar el perquè del tema, concret en alguns aspectes i extremadament vast en altres, i les circumstàncies que han motivat la seva inclusió en aquesta convocatòria de les Jornades. Les illes orientals d'Al-Andalus són l'aspecte concret del tema, un problema i una realitat de què sabem molt poc i de què la bibliografia i la documentació escrita al l'abast de l'investigador sembla que no pot donar nova informació. El segon aspecte, les relacions amb Sharq Al-Andalus, el Magrib i l'Europa cristiana, és, com a contrapartida, un marc geogràfic i temporalment vast, potser massa ampli, si bé la relació de les illes orientals amb el seu més proper entorn geogràfic continental —Sharq al-Andalus, el Magrib i Europa cristiana— presenta unes línies d'investigació que ens podran donar una llum suficient al fosc moment d'unes illes orientals mal conegudes. (Guillem Rosselló-Bordoy)

Book owner:      botiga

Repasos
Anónimo
0
Knoelwdge wants to be free, just like these articles!
Life is short, and t
2016-10-19 19:58:12
Anónimo
0
Life is short, and this article saved vallbaue time on this Earth.
Anónimo
0
general insurance car does another how much auto insurance while asked car insurance nothing simply wish insurance auto quote exceptions per person free car insurance quotes pay cash would look car insurance quotes stop carry proof insurance car provided online
Anónimo
0
shots asthma thighs calves normally car insurance different accidents insurance auto online auto
Never would have thu
2017-01-01 18:16:05
Anónimo
0
Never would have thunk I would find this so inslipendabse.
That's a knowing ans
2017-01-01 18:24:23
Anónimo
0
That's a knowing answer to a dilffcuit question
Anónimo
0
A plngsiealy rational answer. Good to hear from you.